Петте дуета, продължаващи участието си в "Bailando - сцена на мечтите" ще пеят песни на "Фамилия Тоника" в понеделник вечерта.

Ралица, Милица и Драго ще излязат на сцената, за да подкрепят с гласовете си всеки един от мечтателските тандеми. В Bailando версия ще чуем "Ладо ле" с Васил Петров и 12-годишната Нели Солакова, която участва за лечението на своя приятелка с тумор в крака. Малкото момиче всеки път трогва журито и зрителите с гласа си, а сега ще изживее своя звезден миг като най-младият изпълнител, пял на живо с "Фамилия Тоника".

Гласовитата Богдана Митова, набираща средства за построяването на достъпни къщички за хора с увреждания в близост до град Павел баня, ще изкара на един дъх "Един неразделен клас". Заедно с Дидо от D2 Богдана лесно се справя във вокалните задачи, а каузата им намери частична подкрепа. Дуетът вече получи предложение за дарение на терен от община Павел баня, но все още остава да се съберат средства за строителство на къщичките.

Вики Терзийска от "Мастило" и Крис Григоров, който винаги изумява журито с уникалния си талант, ще търсят зрителско одобрение с "Не се сърди". Дуетът продължава с участието си да набира средства за клиниката в Горна баня за закупуване на техника за лечение на деца с костни проблеми

От вокалния калейдоскоп с песни на "Фамилия Тоника" жадуващият за образование Венци Миланов е избрал "Моя любов". Песента ще събере на живо неговата партньорка Нели Рангелова с Милица, Ралица и Драго, за да превърне сцената на мечтите в Bailando в сцена и на естрадните звезди.