Красивата Ширин Местан, която радва с чар и интелигентност от екрана, всъщност не е толкова очарователна, когато защитава интересите си.

Lifestyle.bg научи, че бившата председателка на Държавната агенция за закрила на детето влиза в непрекъснати конфликти със стилистите на "Байландо". Местан танцува в шоуто заедно с д-р Станимир Хасърджиев, за да сбъднат мечтата си за създаването на Дарителски фонд за подпомагане на нуждаещи се пациенти.

47-годишната Ширин имала свои виждания за начина на обличане на сцената, което изкарвало извън нерви хората от стайлинга на шоуто. Поредният пример бил от снощи, когато тя отказала да облече роклята за самба, избрана специално за нея от едни от най-опитните стилисти в бранша.

Дрехата била доста оскъдна и съпругата на Лютви Местан категорично отказала да се разголва. Тя обосновала негодуванието си със своите религиозни убеждения, но изтъкнала, че положението й в обществото също не й позволява подобна голота.

Стилистите пък настояли, че тя все пак ще танцува самба, а не монашески танц.

30 минути преди излизането й на сцената, конфликтът между нея и стилистите достигнал заплашителни размери, а ожесточените крясъци помежду им направили впечатление на всички зад кулисите. За да не загубят Местан като участник, хората от екипа се принудили да й ушият нов тоалет.

За половин час новата дреха била готова и Местан излязла победоносно пред журито в "Байландо". Този път стилистите избрали червена рокля, която също била разголена, но по-скоро загатвала прелестите й.

Облеклото явно направило впечатление на взискателното жури, в състав Нешка Робева, Васил Найденов и Татяна Лолова, защото за първи път танцът на Местан и Хасърджиев беше оценен с 9-ки.