„Ясно е, че Христо Калоферов и Роси ще отидат на финал. Нещо повече – залагам, че те ще са победители в поредното нагласено риалти“, „Не искам да съм жестока, но в „България търси талант“ спечели сляпото момиче, а в „Байландо“ е ред на глухото“, „За пореден път телевизията са направили някаква шашма.

Христо Калоферов е спасен, не толкова от зрителите, колкото от шефовете му. Как ще си оставят момченцето да отпадне, нали трябва да го набутат на финала“.

Това са само една малка част от коментарите, които заливат форумите в интернет, относно коя двойка ще спечели в благотворителното риалити „Байландо“.

В понеделник танаха ясни последните двойките, които танцуват и отиват на полуфинал. Това са новинарят Христо Калоферов и Росица, Мая Бежанска и Николай, а Сантра и Ники не успяха да се преборят за зрителския вот и отпаднаха.

Прогнози, че новинарят от Нова телевизия и глухонямото момиче ще спечелят „Байландо, не се появяват за пръв път. И както изглежда, ще се окажат верни, пишат  kliuki.bg

Критиките към предаването започнаха още от самото му начало и продъжават и до днес. Ако победителите наистина са нагласени, то всичките каузи в името на доброто се обезсмислят, твърдят върли фенове на риалитито.