Истинска романтична любов всеки момент ще пламне на сцената на "Байландо". Lifestyle.bg разбра, че 18-годишната Росица Караджова и новинарят Христо Калоферов от седмици тръпнат един за друг, но все още не смеят да признаят взаимно чувствата си.

Двамата са започнали твърде често да си разменят нежни докосвания, страстни погледи и гальовни усмивки, които са предвестник на зараждащата се любов.

Емоцията от близостта им толкова ги увлече, че Христо и Роси впиха несъзнателно устни един в друг след последния си танц на сцената на "Байландо".

Това, което видяха зрителите от екрана, се потвържди и от близки до двамата. Роси, която е с напълно увреден слух, възприема симпатичния новинар като свой идол. В тийнейджърските й очи той е героят, прекрасният батко, към който изпитва повече от привързаност и приятелска обич. "Тя вече е лудо влюбена в него", шушукат зад кулисите на шоуто.

Христо пък отскоро е свободен, след като сложи край на седемгодишната си връзка. Водещият на новините по Нова ТВ заяви, че иска да се порадва малко на ергенския си живот, което не му пречи да се позабавлява с по-малката от него Роси.

Тя има защо да привлича симпатии към себе си. Въпреки че е глухоняма, Роси е красавица и истински талант - има невероятната способност да усеща ритъма на музиката и танцува прекрасно.