Половинката от румънския дует Morandi Мариус Мога беше гост-звезда в поредния епизод на риалити шоуто Bailando.
Мариус от Morandi участва в Bailando
Мариус от Morandi участва в Bailando
Половинката от румънския дует Morandi Мариус Мога (вдясно) беше гост-звезда в поредния епизод на риалити шоуто Bailando. Той седна на съдийската скамейка, редом до Йорданка Христова, Васил Найденов и Нешка Робева, за да оценява танците на двойките в състезанието.
 
Мариус основно поощряваше участниците и пестеше критиките си към изпълненията на мечтателите. Той определи повечето танци като добри и видно се забавляваше със случващото се на сцената. Интересното е, че Мариус е доста добре запознат с шоуто Bailando, тъй като гаджето му е водеща на румънското издание.
 
По време на лайфа беше разкрито, че е на път да се сбъдне още една от мечтите в шоуто. Оказа се, че най-голямата клиника на Балканите, която се намира в Гърция, е проявила интерес към дъщеричката на Мира Мохамед. На малката Алекс, която страда от детска церебрална парализа, ще бъдат извлечени стволови клетки от млечните й зъби. Ако всичко мине успешно и изследванията се окажат добри, клетките ще бъдат използвани, за да й бъдат присъдени и евентуално да се излекува.
 
Въпреки добрата новина, Мира и Дидо и тази седмица ще се борят за вота на зрителите. Те отиват на елиминациите в четвъртък заедно с Ширин Местан и Станимир Хасърджиев. Отново с най-висок резултат, пълна 30-ица, си тръгнаха актьорът Любомир Ковачев и Светлана Такева. Олимпийската шампионка Таня Богомилова пък танцува със спукано ребро.
Шоуто приключи с изпълнение на румънския дует Morandi.