Плевенският кмет дарява сграда за кауза в Bailando
Плевенският кмет дарява сграда за кауза в Bailando / снимки: Нова телевизия

Нова добра вест донесе живото предаване на благотворителното шоу Bailando вторник вечерта. В нощта на танците двойката на Калина Крумова и 21-годишния русенец Александър Бонев получи подкрепа за мечтата си от кмета на Плевен Найден Зеленогорски. Градоначалникът поиска лична среща с депутатката, за да й съобщи, че Община Плевен предоставя безвъзмездно сграда за каузата й в Bailando.

Крумова и Алекс застават зад благородната мечта за създаване на център за възстановяване и развитие на стволови клетки. Първият пациент в центъра ще бъде най-добрият приятел на Алекс, който е в инвалидна количка и на когото русенецът мечтае да помогне. Александър и Калина отпразнуваха добрата новина със шеметно самба изпълнение на сцената на мечтите. 

Безвъзмездно предоставената сграда в Плевен е огромна крачка към сбъдването на втората за тази седмица мечта в Bailando. В понеделник вечерта община Павел Баня дари терен за изграждането на къщички за рехабилитация на хора с увреждания, кауза зад която стоят Дидо от D2 и Богдана Митова. Те, както и тандема на Калина Крумова с Александър Бонев, продължават с участието си в предаването, за да реализират докрай мечтите си.

Плевенският кмет дарява сграда за кауза в Bailando
netinfo