Новата седмица за участниците в Bailando ще изправи певческите двойки  пред сложната задача да изпълнят едни от най-запомнящите се рок хитове на банди като Aerosmith, Foreigner и Toto. Вmпонеделник, се очертава амбициозен дуетът на Свилен и Пенелопе О'Съливан, които подготвят „HELP!" на Beatles.

Хитът на ливърпулската четворка е доста труден за изпълнение, но гласовитата афроамериканка, освен че има красиви мечти, умее и да пее добре.

На мечтателите-танцьори е предоставен шанса да блеснат със самба изпълнения. Чевръстите ритми ще се редуват с очертаващите си като „по-страстни" и горещи изпълнения на танго.

 

Две седмици след началото на Bailando една мечта - тази на 19-годишната Евгения Терзиева успя да се сбъдне и нейната сестра - Гери, ще получи нужните естетични процедури, за да възвърне усмивката си.

 

Други две спортни мечти, продължават да търсят своята подкрепа извън сцената на Bailando: Асен Йорданов, който се бореше за построяването на зимна пързалка заедно с Евгения Раданова и Антон Радичев с Джема Зачири - мечтаеща да помогне на сестра си, състезател по бадминтон, да участва в Олимпиадата през 2012.

 

Те събраха най малко подкрепа в първата нощ на мечтите в Bailando, миналия четвъртък. Тогава зрителите за първи път имаха възможността, чрез евтин SMS (0.25 лв. без ДДС за М-Тел и VIVACOM и 0.24 лв. за Globul) да подкрепят мечтите на своите фаворити.

До края на предаването, на bailando.novatv.bg,  остават открити банковите сметки на Асен Йорданов и Джема Зачири, за желаещите да подкрепят тяхната мечта.