Още три известни личности ще участват в „Bailando - сцена на мечтите" - шампионката по - шорт-трек Евгения Раданова, председателят на ВМРО Красимир Каракачанов и оперният певец Юлиян Константинов.

Със своето участие Евгения Раданова ще подкрепи мечтата на млад българин. Заради него тя е готова да свали кънките и да танцува. „Като спортист за мен публиката винаги е била от съществено значение. Сега отново ще имам нужда от подкрепата на моите фенове, не за да спечеля медал, а за да осъществим една изключително благородна кауза", каза Раданова, която вече репетира за шоуто.

Лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов също се включва в танцово-музикалната надпревара с искрената надежда да сбъдне една съкровена мечта. „Участвам, за да подкрепя българското семейство - една институция, която векове наред е съхранявала духовността на нацията ни", обясни Каракачанов. Войводата ще демонстрира певческите си умения, като репертоарът му все още се пази в тайна.

Според Каракачанов най-сериозна конкуренция сред „пеещите мъже" ще му бъде оперният ас Юлиян Константинов. Братът на волейболиста Пламен Константинов, работил с едни от най-емблематичните имена на съвременното оперно изкуство, ще се присъедини към Bailando, за да помогне на младо момиче. „За мен сцената винаги е била място, на което можеш да сбъднеш мечтите си. Този път ще пея, за да сбъдна мечтата на друг човек, който има нужда от мен ", коментира оперният изпълнител.

Продуцентите на шоуто все още пазят в тайна името на водещия или водещите на шоуто. Очевидно изборът е доста труден, а задачата му ще е много отговорна. Важността на събитието се доказва и от факта, че неговото име ще бъде оповестено на специална пресконференция.

"Байландо - сцена на мечтите"  стартира на 20-ти септември.